Over Briljant Onderwijs

Bij Briljant Onderwijs doen wij wat we het liefste doen: verrijkend onderwijs ontwikkelen, waarbij we het leerkrachten zo leuk en makkelijk mogelijk willen maken. Zodat leerkrachten zich kunnen focussen op hun belangrijkste taak: leerlingen zien, een band met hen opbouwen en hen verder helpen in hun ontwikkeling.

De lesmaterialen zijn onderwijskundig doordacht, inspirerend en zo eenvoudig mogelijk in gebruik.

Wat doet Briljant Onderwijs?

Wij ontwikkelen uitdagende, inspirerende en verrijkende lesmaterialen voor groep 1 t/m 8 van het basisonderwijs. De lesmaterialen zijn zeer geschikt voor in de plusklas, volledig uitgewerkt en te vinden in de online leeromgeving. De lessen kunnen direct vanuit deze leeromgeving op een digibord of andere device door de leerkracht worden gepresenteerd.

De projecten en modules zijn dusdanig ontwikkeld dat je als leerkracht weinig hoeft voor te bereiden: bekijk het project of de module, verzamel de benodigde materialen en begeleid leerlingen door de lessen.

Het fijne is dat alle lesinhoud in de leeromgeving aan de leerlingen is gericht. Als leerkracht hoef je deze lesinhoud dus niet te onthouden, maar kun je je gedurende de lessen maximaal focussen op de begeleiding van de leerlingen. Benieuwd? Bekijk en lees hier meer informatie over de lessen.

Heeft u idee├źn over hoe wij nog beter en meer kunnen inspireren en faciliteren?
Of zijn er vragen over onze verrijkende materialen?
Neem vooral contact met ons op!

Het kernteam van Briljant Onderwijs:

Marije den Otter MSc

co-Founder

Wilna van den Brink

Co-founder